}

Προσωπικό

Οι καθηγητές μας δίπλα σου

Το διδακτικό προσωπικό του «Φοιτητικού Φροντιστηρίου UniLAB» επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια αναφορικά με το γνωστικό τους υπόβαθρο, τους τίτλους σπουδών και την ακαδημαϊκή τους εμπειρία.

Μπαχαράκης Μ. Ιωάννης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ – Οικονομολόγος Μ.Β.Α.

Ο Δεληβός Γιάννης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1978. Αποφοίτησε από το γενικό Λύκειο Σιάτιστας το 1995 και το 1997 εισήχθη στο τμήμα Μαθηματικών του Α.Π.Θ από το οποίο αποφοίτησε το 2002 με βαθμό 7.3/10. Το 2005 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο παραπάνω τμήμα λαμβάνοντας Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Θεωρητικά Μαθηματικά με βαθμό 7.9/10. Από το 2007 μέχρι και το 2011 εκπόνησε τη Διδακτορική του Διατριβή στον τομέα Γεωμετρίας του Α.Π.Θ, όπου και έλαβε τον αντίστοιχο διδακτορικό τίτλο με βαθμό Άριστα. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές δίδασκε από το 2006 μέχρι και το 2011 μαθηματικά στα τμήματα Πληροφορικής και Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι Σερρών, ενώ στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δραστηριοποιήθηκε από το 2005. Ερευνητικά ασχολείται με θέματα επιφανειών και καμπυλών στο πλαίσιο της Κλασικής και Σχετικής Διαφορικής Γεωμετρίας. Έχει τρείς ερευνητικές εργασίες πάνω στη Σχετική Διαφορική Γεωμετρία καθώς επίσης και ομιλίες σε Πανελλήνια συνέδρια Γεωμετρίας. Διδάσκει μαθηματικά σε φοιτητές τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο από το 2004. Η συνεργασία του με τα φροντιστήρια Μπαχαράκη ξεκίνησε το 2013 και από τότε μέχρι σήμερα διδάσκει μαθηματικά σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Dr. Δεληβός Ιωάννης

Μαθηματικός MSc – Θεωρητικά Μαθηματικά PhD στο τομέα Γεωμετρίας

Ο Γιώργος Νταντίνος γεννήθηκε το 1974 στην Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ήταν εμφανής η κλήση του προς τα θετικά μαθήματα. Το 1993 πέτυχε την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στη σχολή Θετικών Επιστημών στο τμήμα Μαθηματικών. Το 2000 απέκτησε το πτυχίο του Μαθηματικού με την παράλληλη εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Στον φροντιστηριακό χώρο εισέρχεται το 2002. Διδάσκει μαθηματικά σε όλες τις τάξεις τις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η αναζήτηση ισχυρών θεμελίων στην μαθηματική γνώση και η ενασχόληση του με τα φοιτητικά μαθήματα, τον οδηγεί το 2013 στην εισαγωγή του στο αντίστοιχο μεταπτυχιακό τμήμα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2017 αποκτά το Μεταπτυχιακό του δίπλωμα με βαθμό Άριστα (8,76/10,00). Ταυτόχρονα αρχίζει και η συνεργασία του με τα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ. Η συνειδητή επιλογή αυτής της συνεργασίας βασίζεται στις ιδανικές συνθήκες εργασίας, το κατάλληλα εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό και την υψηλών προδιαγραφών υλικοτεχνική υποδομή. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.

Νταντίνος Γεώργιος

Μαθηματικός MSc

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι σπουδές της στη Χημεία συνεχίστηκαν αποκτώντας Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Ανόργανη Χημεία με υποτροφία. Στην κατοχή της έχει δύο πτυχία ξένων γλωσσών (Αγγλικά και Γερμανικά). Χρησιμοποιεί προγράμματα επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικών φύλλων, παρουσιάσεων και σχεδιαστικών προγραμμάτων Χημείας . Από τη συνεχή ενασχόληση με την έρευνα (εκπονεί μεταδιδακτορική έρευνα στο Α.Π.Θ) έχουν προκύψει πάνω από 25 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πάνω από 30 συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια. Επίσης συμμετέχει στη συγγραφή βιβλίων που αφορούν διδακτικά βοηθήματα και ποίηση. Η επικουρική διδασκαλία στην ανώτατη εκπαίδευση στα εργαστήρια Ανόργανης Χημείας συντέλεσε στο να αγαπήσει το αντικείμενο της διδασκαλίας. Η επί ετών πείρα της έχει δείξει ότι ένας καλός εκπαιδευτικός πρέπει να αγαπά αυτό που κάνει, να έχει μεταδοτικότητα, να εμπνέει και να εμπνέεται από τα παιδιά. Σ’ αυτό συνηγορεί ο ιδιαίτερα φιλικός χώρος του φροντιστηρίου που απαρτίζεται από καταρτισμένους επιστήμονες που καθοδηγούν σωστά και στηρίζουν μαθητές και αλλήλους. Και μην ξεχνάτε: «Η χημεία είναι χρώματα, ενθουσιασμός, μα πάνω απ’ όλα ένας κόσμος που οδηγεί τη φαντασία ανοίγοντας ορίζοντες στη λογική» !!

Dr. Ταρούση Αλκέτα

Χημικός MSc , PhD

Πάντα με χαρακτήριζε η αγάπη για τη μόρφωση και η δίψα για γνώση ανεξαρτήτως γνωστικού πεδίου και κατεύθυνσης. Την προσοχή μου όμως κέρδισε η επιστήμη των Μαθηματικών με την έκταση των εφαρμογών της σε πληθώρα άλλων επιστημών καθώς και με τον αναλυτικό της τρόπο σκέψης και τεκμηρίωσης. Επέλεξα έτσι το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Μαθηματικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησα το 2003. Την αγάπη μου αυτή για την μαθηματική επιστήμη, την κομψότητα της μαθηματικής έκφρασης και την εφαρμογή της ως εργαλείο για την απάντηση ερωτημάτων που θέτουν άλλες επιστήμες προσπαθώ να μεταδώσω σε μαθητές και φοιτητές ως δάσκαλος. Εργάζομαι στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης επί 15 έτη και από το 2014 είμαι μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη, του εκπαιδευτικού οργανισμού που αποτελεί στιβαρή εκπαιδευτική παρουσία στην πόλη μας εδώ και πενήντα επτά χρόνια. Ως μέλος και της συγγραφικής ομάδας, εξέδωσα το εγχειρίδιο «Θέματα και Λύσεις» για το μάθημα της Άλγεβρας της Β΄ Λυκείου. Η διδασκαλία των μαθηματικών και η εισαγωγή των μαθητών στον σαγηνευτικό κόσμο των αριθμών είναι πρόκληση. Ως εκπαιδευτικός δεν επαναπαύομαι ποτέ και συνεχίζω να καταρτίζομαι με σεμινάρια Παιδαγωγικής – Διδακτικής και να αναζητώ νέο διδακτικό υλικό. Επίσης ποτέ δεν σταμάτησα να αναζητώ νέους επιστημονικούς ορίζοντες. Πρόσφατα με μάγεψε ο συνδυασμός των μαθηματικών με τις επιστήμες υγείας και τις εφαρμογές πληροφορικής. Έτσι, το 2016 ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Βιοστατιστική, ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα προσανατολισμένο στις ιατρικές και φαρμακευτικές κλινικές δοκιμές και τις καινοτόμες έρευνες για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και θεραπειών. Οι συνεργασίες μου με ανθρώπους του ερευνητικού τομέα είναι πολύτιμες και πάντα καταφέρνουν να ξεπερνούν τις προσδοκίες μου αλλά η αλληλεπίδραση μου με τους μαθητές και την νέα γενιά αποτελεί αξία ανεκτίμητη. Όπως είναι φυσικό, χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν οι προσωπικές μου προσπάθειες αποτελούν πηγή έμπνευσης και βοηθούν τους μαθητές μου να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές τους.

Λυμπεριάδης Σταύρος

Μαθηματικός MSc , Biostatistics – Data Science

Τσαπανίδης Ηλίας: γεννήθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στη Μετεωρολογία και Κλιματολογία του Τμήματος Γεωλογίας ΑΠΘ. Εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης περισσότερα από 13 χρόνια. Έχει εργαστεί σε αρκετά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της πόλης μας και γύρω από αυτή, καθώς και σε προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε δημόσια σχολεία μέσης εκπαίδευσης του νομού Θεσσαλονίκης. Στα Φροντιστήρια Μπαχαράκη εργάζεται από το 2016. Έχει ειδίκευση στο μάθημα της Φυσικής, όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Συμμετείχε στην επιστημονική επιμέλεια των βοηθημάτων των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη. Ως μετεωρολόγος είχε συμμετοχή για δύο περιόδους στο Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας του Κέντρου Μετεωρολογικών Εφαρμογών, που εδράζεται στο χώρο του αεροδρομίου Μακεδονία και υπάγεται στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων. Η ιδέα και το όνειρο να γίνει εκπαιδευτικός άρχισε να γίνεται κάτι συνειδητό, όταν στη διάρκεια των σχολικών χρόνων οι καθηγητές του ανέθεταν σαν εργασία να παρουσιάσει το επόμενο μάθημα εξηγώντας πρώτα τη θεωρία και επιλύοντας κάποιες ασκήσεις βασιζόμενες σε αυτή τη θεωρία. Η εμπειρία αυτής της διδασκαλίας μαζί με την κλίση προς τις θετικές επιστήμες τον οδήγησαν στο να σπουδάσει φυσική και στη συνέχεια μετεωρολογία και κλιματολογία, επιστήμες που συνδυάζουν και μπορούν να ερμηνεύσουν τα φαινόμενα που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας. Μετά από αρκετά χρονιά στην ιδιωτική εκπαίδευση, τόσο στις αίθουσες του φροντιστηρίου όσο και μέσα από την καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τα παιδιά, σχολιάζοντας και εμβαθύνοντας θεωρίες, μεθοδολογίες και ασκήσεις, το δικό του όνειρο να γίνει καθηγητής έχει πραγματοποιηθεί και συνεχίζει να είναι ζωντανό. Ελπίζει να δώσει τη χαρά και την έμπνευση στους νέους μαθητές να πραγματοποιήσουν κι αυτοί τα όνειρά τους, να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειές τους.

Τσαπανίδης Ηλίας

Φυσικός – Μετεωρολόγος MSc
Αρετή Αυλογιάρη: Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1971. Ολοκλήρωσε τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Πτολεμαΐδα, αποφοίτησε από τη Σχολή Θετικών Επιστημών, τμήμα Βιολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (με υποτροφία του κληροδοτήματος Κων. Βέλλιου), MSc Environmental Engineering (Μηχανική Περιβάλλοντος) του πανεπιστημίου Newcastle upon Tyne. Εργάστηκε ως Μηχανικός Περιβάλλοντος, υπεύθυνη επίβλεψης, στο έργο της Εγνατίας οδού (Γρεβενά-Ασπροβάλτα) για μία δεκαετία με συνεργάτες ελληνικές και αμερικανικές εταιρείες. Συμπλήρωσε 18 χρόνια στην φροντιστηριακή εκπαίδευση, τόσο ως ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Βιολογίας στην Πτολεμαΐδα (διετέλεσε και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δ. Μακεδονίας), όσο και ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης. Στα φροντιστήρια Μπαχαράκη απασχολείται από το 2008. Διδακτικά καλύπτει τα μαθήματα Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Βιολογίας Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου, Βιολογία των τάξεων Α’ και Β’ Λυκείου, καθώς και Ανατομία-Φυσιολογία και Υγιεινή Μικροβιολογία των ΕΠΑΛ. Αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδα του τεύχους Θέματα και Λύσεις Πανελλαδικών και Επαναληπτικών Εξετάσεων Βιολογίας Κατεύθυνσης, εκδόσεων Μπαχαράκη. Ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Ομάδας Πτολ/δας, μέλος Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, εθελοντική εργασία σε ΜΚΟ προσανατολισμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και των παιδιών.

Αυλογιάρη Αρετή

Βιολόγος, Μηχανικός Περιβάλλοντος MSc
Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διδάσκω Χημεία στα Φροντιστήρια Μπαχαράκη από το 2011. Είμαι ένας από τους συγγραφείς των βοηθημάτων του φροντιστηρίου για το μάθημα Χημείας για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Με ενδιαφέρει η Χημεία τόσο στη θεωρητική της εκδοχή όσο και στην πρακτική της έκφραση. Είμαι Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, ΙSO 22000:2005 και ασχολήθηκα με την οινολογία στα πλαίσια προγράμματος επιμόρφωσης του Διεθνούς Οργανισμού Οίνου και Αμπέλου.

Αραπίδης Βασίλειος

Χημικός

H πρώτη μου επαφή με το χώρο της εκπαίδευσης ήταν στην ηλικία των 18 ετών, έστω και σε άλλο μάθημα (τα Μαθηματικά), όταν μου ζητήθηκε να βοηθήσω την κόρη ενός οικογενειακού μας φίλου. Eκείνη η μέρα αποτέλεσε το έναυσμα της ενασχόλησης μου με τον χώρο της εκπαίδευσης! Οι σπουδές μου περιλαμβάνουν βασικό τίτλο στο Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην «Τραπεζική» του ΕΑΠ στη «Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα» του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. H συνεργασία μου με τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια. Οι άριστες σχέσεις με τους συναδέλφους, το ιδανικό – σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και το άριστο κλίμα που επικρατεί αποτελούν τα εχέγγυα για να ανθίσει η μάθηση. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον και με την πεποίθηση πως το μυστικό της επιτυχίας ενός καθηγητή είναι να μπορεί να μπει στη θέση του μαθητή, δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο στο τι θα διδαχθεί αλλά και στο πώς θα το διδαχθεί.

Σταύρου Νικόλαος

Οικονομολόγος MSc, M.Acc – BA in Economics – Ba Business Administrator

Ο Κούμαλας Μιχάλης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 και είναι απόφοιτος Κλασικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Μεσαιωνική Ελληνική Φιλολογία, οι ερευνητικές ανάγκες του οποίου περιλάμβαναν και φοίτησή στο Πανεπιστήμιο Κολωνίας της Γερμανίας. Κατά το 2002 είχε συμμετάσχει στο πρόγραμμα “Πύλη για την ελληνική γλώσσα και τη γλωσσική εκπαίδευση” του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση, εξαρχής και αδιάλειπτα στα Φροντιστήρια Μπαχαράκη. Σε όλα τα χρόνια διδασκαλίας έχει εξειδικευτεί στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και ιδιαίτερα σε αυτά της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και των Λατινικών. Από το 2007 είναι ένας από τους υπευθύνους των Ανθρωπιστικών Σπουδών του Φροντιστηριακού οργανισμού Μπαχαράκη. Ανέλαβε την τεχνική επιμέλεια του βιβλίου του Μ. Ι. Μπαχαράκη “Δημοκρατία και πολιτικό ήθος στον Θουκυδίδη”, ενώ είναι συγγραφέας σχολικών βοηθημάτων για τη Β΄ και Γ΄ Λυκείου (“Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης”, “Ασκήσεις Γραμματικής Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας”).

Κούμαλας Μιχάλης

Κλασικός Φιλόλογος M.Phill
Γεννήθηκε το 1969. Αποφοίτησε με άριστα από το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου Χαλκιδικής. Αριστεύοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις του 1987 (μέσος όρος των τεσσάρων εξεταζόμενων μαθημάτων: 19,5/20) πέτυχε την εισαγωγή του με υποτροφία στη σχολή της πρώτης προτίμησής του, στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφού πήρε το πτυχίο του, συνέχισε τις σπουδές του και έλαβε με άριστα(9) το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της προαναφερθείσης Σχολής. Έχοντας δώσει επιτυχείς εξετάσεις εκπονεί σήμερα τη διδακτορική του διατριβή ως Υποψήφιος Διδάκτωρ Ελληνικής Φιλολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Η αγάπη του για την έρευνα και την επιστήμη της φιλολογίας συνοδεύεται από εκδόσεις μελετών και άρθρων. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης διδάσκοντας ως καθηγητής ελληνικής φιλολογίας. Έτσι αναπτύχθηκε η δεύτερη μεγάλη αγάπη του, η αγάπη για τα παιδιά, τους μαθητές και η διάθεση να προσφέρει βοηθώντας να πετύχουν τους στόχους τους.

Σύγγελης Κωνσταντίνος

Φιλόλογος M.Phill , PhD(cand)

Σπούδασα Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και έχω επισκεφτεί το CERN τρεις φορές. Η αγάπη μου για τους υπολογιστές με έκανε υποψήφιο Διδάκτορα Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είμαι ο Διευθυντής Σπουδών του εκπαιδευτηρίου των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη της Δυτικής Θεσσαλονίκης από το 2004 και μέλος της ομάδας διοίκησης των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη από το 1993. Διδάσκω το μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον στα Φροντιστήρια Μπαχαράκη από το 2002. Έχω συνεργαστεί με ιδιωτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης στη διδασκαλία της Πληροφορικής από το 2001. Έχω διδάξει το μάθημα της Φυσικής από το 1996 μέχρι το 2005. Είμαι μέλος της συγγραφικής ομάδας των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη σε βιβλία που αφορούν την Πληροφορική και τη Φυσική.

Μπαχαράκης Χ. Γιάννης

Φυσικός – Προγραμματιστής

Φιλοσοφική Σχολή

Παρακάτω θα βρείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία με τις σχετικές οδηγίες.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 2020-2021

ΡΕΘΥΜΝΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Α.Π.Θ.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΑΤΡΩΝ

Τμήμα Ψυχολογίας

Παρακάτω θα βρείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία με τις σχετικές οδηγίες.

Α.Π.Θ. ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΕΚΠΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΥΛΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΤΕΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΚ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Τμήμα Παιδαγωγικής Δημοτικής Εκπαίδευσης

Παρακάτω θα βρείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία με τις σχετικές οδηγίες.

Α.Π.Θ. ΥΛΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ

Δ.Π.Θ. ΥΛΗ ΝΟΜΙΚΗΣ

ΕΚΠΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΛΗ

Τμήμα Παιδαγωγικής Δημοτικής Εκπαίδευσης

Παρακάτω θα βρείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία με τις σχετικές οδηγίες.

Α.Π.Θ. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ 2020-2021

ΕΚΠΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ 2020-2021

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
2020-2021

Σχολή Οικονομικών Επιστημών

Παρακάτω θα βρείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία με τις σχετικές οδηγίες.

ΕΚΠΑ ΥΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ Α.Π.Θ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΒΟΛΟΥ

ΠΑΜΑΚ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ Α.Ε.Ι.

ΠΑΜΑΚ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Πολυτεχνική Σχολή

Παρακάτω θα βρείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία με τις σχετικές οδηγίες.

Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί

ΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

ΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ε.Μ.Π.

ΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ &
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΥΛΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Α.Π.Θ.

Μηχανολόγοι Μηχανικοί

Α.Π.Θ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΜΠ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΑΔΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΑΤΡΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ

Πολιτικοί Μηχανικοί

ΥΛΗ_ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΥΛΗ-ΑΝΤΟΧΗ-ΤΩΝ-ΥΛΙΚΩΝ

ΥΛΗ-ΔΟΜΙΚΩΝ-ΥΛΙΚΩΝ-Ι

ΥΛΗ-ΘΕΩΡΙΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΥΛΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ-ΑΝΑΛΥΣΗ

ΥΛΗ-ΜΗΧΑΝΙΚΗ-ΣΤΕΡΕΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ-Ι

ΥΛΗ-ΜΗΧΑΝΙΚΗ-ΣΤΕΡΕΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ-ΙI

ΥΛΗ-ΡΕΥΣΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Χημικοί Μηχανικοί

ΥΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Α.Π.Θ.

ΥΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)

ΥΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ

Ιατρική Σχολή

Παρακάτω θα βρείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία με τις σχετικές οδηγίες.

ΑΘΗΝΩΝ ΥΛΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Ι & ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ - ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΩΝ ΥΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ-1

ΑΘΗΝΩΝ ΥΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

ΥΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Π.Θ.

ΥΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΥΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΥΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΥΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΥΛΗ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ